Kino Kuusamotalo

Luottomies -elokuva: All in


  • Normaali elokuvaversio
  • K7
  • Kesto 1h 34min
  • Liput 12€

Kun Tommi Mäkinen-Renwall (Antti Luusuaniemi) ei saa toivottua ylennystä appiukoltaan Johan Renwallilta (Taneli Mäkelä) hän päättää lähteä sijoitusbisnekseen ostaakseen vaimonsa, Harriet Renwallin (Maria Ylipää), kanssa unelmakodin. Asioita kuitenkin hankaloittaa se, että Tommi on täysin höynäytettävissä ja vanhasta asunnosta saadut rahat, yli puoli miljoonaa euroa, katoavat pyramidihuijaukseen. Kun Tommi on vaarassa menettää Harrietin lopullisesti uskollinen ystävä Juhis (Kari Ketonen) ottaa ohjakset käsiinsä. Juhis suunnittelee Tommin maineen pelastusoperaation, joka tavallaan toimii…

Kinossa esitystauko 28.2. – 1.3. Kuusamotalo varattu muuhun toimintaan.

Esitysajat:

Ti 27.2. klo 19

La 2.3. klo 19

Su 3.3. klo 19

Ma 4.3. klo 19

Ti 5.3. klo 16

Ke 6.3. klo 19

Kino Kuusamotalon yhteystiedot

Rakentanut

  • Kaarlo Hännisen tie 2
  • 93600 Kuusamo
  • Erkki Leskelä
  • puh 0400 - 900 476

Rakentanut

Heikki Kujala