Kino Kuusamotalo

Mummola


  • Normaali elokuvaversio
  • Kesto 1h 55min
  • K7
  • Liput 12€

Joka vuosi joulun aikaan, sisarukset Susanna (Ria Kataja) ja Helena (Elina Knihtilä) vierailevat perheineen vanhempiensa luona. Kuten tavallista, isoisä Lasse (Tom Wentzel) juo liikaa, isoäiti Ella (Leena Uotila) on huolissaan kaikista, lapset ovat kyllästyneitä ja sisarukset lankeavat vanhoihin riitoihinsa. Joulun jälkeen jokainen lähtee omille teilleen ja palaa arkeen. Tia Kouvon purevan humoristinen, elämänmakuinen elokuvadebyytti on tragikoominen tutkielma perhedynamiikasta, yksinäisyydestä ja yhdessäolosta — kuinka yritämme löytää yhteyden, mutta emme aina onnistu siinä.

Esitysajat:

Ke 29.11. klo 19

Su 3.12. klo 16

Ma 4.12. klo 19

VAUVAKINO ILMAISNÄYTÖS
Ti 5.12. klo 10.30
Järj. Mannerheimin Lastensuojeluliitto / Kino Kuusamotalo

Kino Kuusamotalon yhteystiedot

Rakentanut

  • Kaarlo Hännisen tie 2
  • 93600 Kuusamo
  • Erkki Leskelä
  • puh 0400 - 900 476

Rakentanut

Heikki Kujala