Kino Kuusamotalo

Ihmeperhe 2


  • Suomeksi puhuttu normaali elokuvaversio
  • Kesto 2h 06min
  • K4/7
  • Liput 8,50€
Elokuvan alussa lyhytfilmi BAO kesto n.8 min.     Kaikkien suosikkisupersankariperhe palaa elokuvassa Ihmeperhe 2 – tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää Ilun kotiin selviytymään ”normaalin” arjen sankarina yhdessä Ilonan ja Esan kanssa. Muutos on mullistava kaikille, ja tilannetta mutkistaa vielä se, ettei perhe tiedä, millaisia supervoimia Jaska-vauvalle vielä kehittyykään. Kun uusi konna punoo nerokkaan ja petollisen juonen, perheen tulee Hyytäjän avustuksella löytää keinot puhaltaa taas yhteen hiileen—mikä on helpommin sanottu kuin tehty, vaikka he nyt Ihmeperhe sattuvatkin olemaan. Huom. Varoitus voimakkaista strobovaloista! Elokuvassa on kohtauksia, jotka voivat aiheuttaa oireita esimerkiksi epilepsiasta, migreenistä tai valoherkkyydestä kärsiville.

Esitysajat:

Pe 21.9. klo 18.30

La 22.9. klo 15.30

Su 23.9. klo 18.30

Ti 25.9. klo 19

Tulevat esitysajat ilmoitetaan myöhemmin.

 

 

Kino Kuusamotalon yhteystiedot

Rakentanut

  • Kaarlo Hännisen tie 2
  • 93600 Kuusamo
  • Erkki Leskelä
  • puh 0400 - 900 476

Rakentanut

Heikki Kujala